Om os

Vi har lavet denne side til dig, som oplever, at du og dit barn panikhaster ud ad døren hver morgen.
Til dig, hvis barn bliver forvirret over mere end tre informationer.
Og til dig, som mangler inspiration til at hjælpe dit barn blive mere selvstændig og glad.

FAT MOD! 

Vi har selv oplevet det. 

Men vi har OGSÅ oplevet, hvad tegning kan gøre for at give vores børn overblik – for eksempel over deres morgenrutine – og hjælpe dem til selvstændighed, glæde og mere tryghed.

I dette forum kommer vi til at dele ud af vores erfaringer, eksempler og tricks til, hvordan også DU kan bruge simple tegninger til at skabe en tydeligt og rolig kommunikation med dine børn i hverdagen.

Forude venter morgenkaffe uden stress og tandbørstning uden tårer!

Josefine Jack Eiby og Mie Nørgaard

Josefine Jack Eiby
Josefine Jack Eiby er folkeskolelærer, rådgiver og facilitator af undervisning – og ikke mindst mor.

Hun bruger grafisk facilitering i undervisningen, på kursus og i hverdagene med Athene på 7 år.

Nogle gange tror hun, at hun ikke kan tegne, men så husker hun, at den der har pennen bestemmer. Og så er den gnidrede tot altså hund. Nemlig!

 

Mie Nørgaard
Mie Nørgaard er designer og har i mere end 15 år for­sket og undervist i at bruge tegning til at booste forståelse og dialog. Og så har hun i mere end 200 workshops og konferencer tegnet sig frem til at bedre overblik.

Sammen med børn og voksne bruger Mie simple tegninger til at støtte den nærværende samtale og skabe et fælles overblik. For hendes pige Elisabeth betyder det ro i dagligdags situationer med alt for mange informationer. Den ro er fundamentet for at udvikle sig til et selvstændigt barn, der selv pakker gymnastiktøj og kan rumme en uge med aktiviteter.